Odpad v kuchyni jednou odtéká, jednou ne

Rubriky:

Reklama
MK Marek K @marekzvedavy před 8 měsíci30.08.2023 07:16:13
Odpad v kuchyni jednou odtéká, jednou ne

Dobrý den, už pěkných pár měsíců bojuji s kuchyňským odpadem ve starém domě ( ve zdi kovové trubky). Dříve jednou za čas přestal odtékat, zapumpoval jsem zvonem, a na rok byl klid, ale nyní je to už měsíce jinak - dřez přestane odtékat, uvolním jej zvonem, vytvoří se vodní vír, voda zmizí, a když pustím naplno vodu - klidně minutu dvě - tak voda mizí v odtoku a nenastoupá. A za pár hodin / druhý den, když pár litry vody oplachuji nějaké nádobí (...), začne voda v dřezu zase zůstávat ... a takhle den za dnem. Louhu jsem tam už - po uvolnění - nasypal ani nevím kolik, jeden týden jsem odpad každý den proléval ale 8 litry vařící vody, nevyléváme do odpadu tuk, lógr, je na něm sítko na nečistoty ...

Vyčerpal jsem asi všechny konzervativní možnosti, a nezbývá mi než se dostat k obtížně přístupné trubce ve zdi a zkusit pero a pod, ale nejde mi do hlavy ten mechanismus, kdy se odpad vždy úplně uvolní, aby byl za pár hodin zase ucpaný. Setkal jste se s tím někdo?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.