prepojenie noveho a stareho poteru pred pokladkou dlazby

Rubriky:

Reklama
MM milan muller @milan.muller096 před 9 měsíci20.09.2023 10:26:17
prepojenie noveho a stareho poteru pred pokladkou dlazby

Dobry den,

v mojom byte boli miestnosti kuchyne a chodby oddelene. Po rekonstrukcii som deliacu priecku zbural a dane miesnosti spojil. Na mieste chodby sa musel robit novy poter. V kuchyni ostal zachovany povodny poter. Situaciu vidite na obrazku v prilohe.

Mojim cielom je polozit v tychto miestnostiach rovnaku podlahu - dlazbu. Nechcel by som pouzit prechodove listy na mieste spojenia stareho a noveho poteru. Je to mozne?
Ake stavebne upravy na styku tychto dvoch poterov by som musel urobit, aby som mohol bez obav lepit dlazbu na spojenie tychto poterov?

Momentalne je medzi potermi vlozeny dilatacny pas. Myslim, ze nejaky vyznam v tomto byte nema(podlahove kurenie nieje, celkova sirka je mala) a potery su oddilatovane pri stenach. Mozem ho vybrat, medzeru zaliat cementovym mliekom a potom tieto dva potery zosit? Na zosivanie by som pouzil https://www.shopaquatica.com/murexin-ziv…

Bol by po takejto uprave spoj tychto dvoch poterov natolko pevny, ze by som mohol bez obav pokladat dlazbu cez tento styk poterov? Alebo odporucate nejaky iny postup?

Dakujem za Vas nazor.
Milan

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.