Prosím, kde koupit okna 800x400 a 1200x400 do sklepa?

Reklama

Rubriky:

Reklama
TV Tomáš Vrbar @tomas.vrbar před 6 měsíci17.11.2023 19:02:23
Prosím, kde koupit okna 800x400 a 1200x400 do sklepa?

Dobrý den, sháním do sklepa levnější okna, potřebuji 4x 800x400 a 1x 1200x400. Líbil by se mi antracit šedá, a požadavek je aby ideálně šlo otevřít normálně jako okno celé + hlavně větrání. Poláci mají prý dobré ceny, ale co jsem progoolil cz a pl eshopy tak jsem na nic pořádného nenarazil kromě Obi: https://www.obi.cz/plastova-okna/okno-sk…

Nyní mám ve sklepě okna nějak asi podomácku vyrobené - vysvařované z malých jeklů a v nich jednoduché jedno sklo na packách. Takže neizoluje, polovina skel je popraskaných a doslova přes okna fučí. Mám podsklepený dům s kotelnou a garáží, takže teplo z kotelny jde do celého domu, nepotřebuji izolaci a nějaké trojsklo. Jde spíše o estetickou výměnu aby to zvenčí i zevnitř vypadalo hezky. Doporučí někdo jiné okno v levnější ceně, nebo na poměr cena / výkon to z Obi je dobré?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.