Výkup přetoků z FVE

Rubriky:

Reklama
TK Tomáš Koryčánek @tomas.korycanek před 2 měsíci01.03.2024 09:48:16
Výkup přetoků z FVE

Ahoj všem. Můžete někdo poradit výkupce přebytků z FVE s fixními cenami, aniž by u nich musel být zákazník pro odbě elektřiny? Zdá se mi to jako nadlidský úkol někoho najít. Trefil jsem se do špatného období. Dokončil jsem FVE svépomocí a budu žádat ČEZ o uvedení do trvalého provozu. Mám totiž smlouvu s Centropolem, ale nechce ode mne vykoupit. Přešel bych třeba k Pražské plynárenské, ale musel bych k nim přejít i jako zákazník a u Centropolu mám fix - závazek do 1.4.2025, takže bych musel uhradit min. tu sankci 6000 Kč a nevím, jestli by si nenaúčtovali i další poplatky. A než zažádám u čez u druhý EAN, tak s někým musím mít vyřešné přetoky, ať nedodávám zadarmo nebo nedej bože ještě platil pokutu za překročenou dodávku než je rezervovaný výkon. Nebo něco uvádím špatně? Díky za reakce

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.