Ahoj všem. Můžete někdo poradit výkupce přebytků z FVE s fixními cenami, aniž by u nich musel být zákazník pro odbě elektřiny? Zdá se mi to jako nadlidský úkol někoho najít. Trefil jsem se do špatného období. Dokončil jsem FVE svépomocí a budu žádat ČEZ o uvedení do trvalého provozu. Mám totiž smlouvu s Centropolem, ale nechce ode mne vykoupit. Přešel bych třeba k Pražské plynárenské, ale musel bych k nim přejít i jako zákazník a u Centropolu mám fix - závazek do 1.4.2025, takže bych musel uhradit min. tu sankci 6000 Kč a nevím, jestli by si nenaúčtovali i další poplatky. A než zažádám u čez u druhý EAN, tak s někým musím mít vyřešné přetoky, ať nedodávám zadarmo nebo nedej bože ještě platil pokutu za překročenou dodávku než je rezervovaný výkon. Nebo něco uvádím špatně? Díky za reakce
Díky, pokud to jen půjde a budou vykupovat zůstanu kvůli závazku u Centropolu, nebudu si to komplikovat, do budoucna…
před 7 měsíci
Byl jsem u Centropolu za 3500. Od března to snížili na asi 1200, pokud bych byl jejich zákazník tak asi 1700. Šel jsem…
před 7 měsíci
jasně bylo myšleno megawattu, blbě napsáno...
před 7 měsíci
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení