Lehká plovoucí podlaha

Reklama

Rubriky:

Reklama
JF Jan Forejt @jan.forejt před 22 dny09.04.2024 06:29:52
Lehká plovoucí podlaha

Dobrý den, mám dotaz. V podkroví jsem v pokojích udělal lehkou plovoucí podlahu skladby: OSB 25 mm na vyrovnané trámky, půdní vestavba z SDK, poté jsem dal kročejovou izolaci 25 mm (ISOVER T-P) a 2 vrstvy OSB á 15 mm křížem (slepené a sešroubované) dohromady spojené přes všechny pokoje s dilatací páskem od všech stěn. V koupelně a na WC plánuji na rozdíl od pokojů místo vynilu dlažbu, proto jsem se rozhodl, tam snížit o 5mm podlahu, proto jsem udělal 20 mm kročejovou izolaci a na to opět 2x á 15 mm OSB. Rozměr WC i koupelny je malý, obojí cca 2x1,5m. Přijde mi, že se v těchto dvou místnostech na kročejové izolaci hýbou. Při došlapu do rohu o cca 2 mm. Máte nějaký nápad co s tím? At na to nedám dlažbu a ta pak nepopraská.. Napadlo mě v koupelně a na WC vzdát pokus o kročejový útlum a prošroubovat vrchní vrstvy OSB ke spodní podlaze a zaaretovat to tím. Ztratím kročejový útlum, ale bude pevnější podlaha. Jaký je váš názor? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.