Vetsi lokalni zatizeni u anhydritove podlahy s podlahovym topenim

Rubriky:

Reklama
VZ Veronka Zemanová @veronka.zemanova před 6 roky29.11.2017 13:53:00
Vetsi lokalni zatizeni u anhydritove podlahy s podlahovym topenim

Dobry den, mam takovy dotaz. Jsme ve fazi pred dokoncenim domu (pokladka podlah a vybaveni) a ja si vymyslela specialni knihovnu. Stojiny budou ze tri jasanovych tramu o prurezu 300/200 mm, delka 2,6 m (od podlahy az do stropu). Mezi tramy budou lakovane police o sirce 1m. Podlahu mame z anhydritu tloustky cca 5,5 cm, pod tim je teplovodni podlahove vytapeni giacomini na systemovych deskach tl. 3,5 cm a podlahovy polystyren tl. 120 mm, polysteren je typ 150. Nerovnosti na zakladovce (nebyly velke, max 2cm) jsou vyrovnany piskem. Dnes mi dal nas zednik brouka do hlavy, pry je to dost velike lokalni zatizeni, tak aby nam nepraskl anhydrit a topeni. Co si o tom myslite, je ceho se bat a mame se na tu knihovnu radsi vykaslat? I kdyz to bych opravdu nerada, na ty tramy cekam uz devet tydnu a zrovna mi z pily psali, ze jsou hotove. Ale zase je lepsi platit jen za tramy, ktere nepouziji, nez za prasklou podlahu. Dekuji za jakekoli reakce.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.