Náhrada chybějící střešní fólie

Reklama

Rubriky:

Reklama
PK Petr Kejík @petr.kejik před 9 měsíci13.08.2023 09:41:46
Náhrada chybějící střešní fólie

Dobrý den, mám dotaz ohledně náhrady chybějící střešní fólie pod taškami. Když je stavajici krytina bez stresni folie (v nevytápěném půdním prostoru) občas v zimě spáramu nafouká snih, který následně roztaje a vsákne se do podlahy. Vím, že ideální by bylo celou střechu přeložit a dát tam fólii, ale to je aktuálně mimo mé možnosti a rád bych to vyřešil nějakou méně násilnou cestou. Napadlo mě, jestli je přípustné použít takový těsnící klín co se používá třeba v úžlabí na utěsnění spár mezi taškami zevnitř - myslím, že by střecha byla pořád relativně propustná, ale už by tam nebyly centimetrové škvíry kterými to chytne luft a veme to i sníh. Předem díky za odpovědi a případné protínávrhy jak to řešit i jenou metodou.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.