saze

Rubriky:

Reklama
JV Jiří Vavřík @jiri.vavrik před 7 měsíci29.09.2023 08:56:45
saze

Máme postavenou řádovku a kolaudovanou v roce 1988, každý se zavázal topit výhradně plynem. Již několik let, 12let, nám soused ničí zdraví a plynový kotel Vissmann 100 sazemi, které vylétají z jeho komínku 1,4m a jsou okolo domu, dýcháme je a také nám ničí kotel. Pár saziček by jednou za sezonu nevadilo, ale černá zem před domem. za domem, na autech a také ve spalovací komoře kotle, saje vzduch ze střechy. Proběhla již několikrát výměna čidel, výměna řídící jednotky, jednou kotel topil pořád, jindy vůbec a tak se opravoval a asi bude muset. Na magistrátě pomohly známosti dodatečně zkolaudovat kotel sousedovi, stavební odbor nebral naše připomínky v potaz, na životním prostředí umí měřit jen tmavost kouře, Měst. policie odmítá řádně evidovat množství sazí, na kraji nám jeden úředník poradil po skončení jednání ohledně imisí, Když se vám to nelibí, tak dům prodejte a odstěhujte se jinam!!! U okresního soudu jsme to projely, soudní znalec žalovaných řekl, že je vše OK, soudkyně odmítla pozvat pracovnici živ. prostředí jež má na starosti ovzduší v našem městě, ani policistu aby zdůvodnil proč dostaly rozkaz na naše podněty nereagovat a u kraj. soudu nám bylo přísedící řečeno, Energie jsou drahé a musí se šetřit!, a projely jsme vše a tím pádem jsme odsouzeni strávit poslední roky života v smradu, dýmu a sazích. Je paradoxem, že člověk co tohle vše dělá-ty imise, nám nadává sprostě, plivnul manželce na záda, poničil hrob, pomlouvá, ale ten paradox je, že na svém autě vozí reklamu přes celé dveře TZB. Jak se bránit takovému stavu v topné sezoně? poradí někdo? Sbírka sazí soud nezajímala a tohle je spalovací komora a v sáčku vymetené saze po roce, když se dělá prohlídka.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.