Izolace základové desky

Rubriky:

Reklama
JM Jakub Mikuláš @jakub.m před 7 týdny07.03.2024 14:40:54
Izolace základové desky

Dobrý den, rád bych požádal o radu ohledně izolace betonové základové desky. Předělávám podlahu na chatě, kde byla skladba: betonová deska - hydroizolace (identifikoval jsem to jako nějaký terpapír) - dřevěné trámy - podlahová prkna - sololitová deska - linoleum.
Nyní bych rád přidal do podlahy i tepelnou izolaci, takže nová skladba by byla: betonová deska - hydroizolace (asfaltové pásy) - KVH hranoly + tepelná izolace (dřevovlákno?) - OSB deska - podlahová krytina.
Domnívám se že ten terpapír způsoboval, že věci, tedy především oblečení, které bylo ponecháno delší dobu v chatě, získalo takový zvláštní "chatařský nádech".
Mám proto obavy, že pokud použiji jako hydroizolaci asfaltové pásy, aby to také v interiéru chaty nezapáchalo. Další věcí je, že pod základovou deskou je sklep, je vůbec nutné hydroizolaci použít? Děkuji za případné rady, či poznámky k mnou plánované skladbě podlahy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.