Zateplení starého podkroví

Rubriky:

Reklama
LN lisce nka @lisce.nka před 6 týdny13.03.2024 16:53:29
Zateplení starého podkroví

Po mnoha letech chceme dodělat a zateplit podkroví z přelomu tisíciletí. Jedná se o nevytápěný prostor nad vytápěnými místnostmi používaný jako skladiště. Skladba šikmé střechy: betonové tašky, asi tér papír a na něm podbití latěmi (viz foto) do úrovně vystavěných příček; nad tím pouze betonové tašky a krov. Na kleštiny přidány OSB desky. Nad tér papírem směrem k OSB přidán kartonový papír, aby se dolů tolik neprášilo. Představa je, že přidáme cca 30cm minerální vaty (bude končit pod kleštinami) a parobrzdnou folii Isover Vario KM Duplex UV + sádrokarton. Prostor bude i poté nevytápěný (resp. pouze teplem unikajícím ze spodního patra přes strop, na který chceme dát laminátovou podlahu nebo lino) a používaný stále jako skladiště. Myslíte, že to bude fungovat nebo hrozí v trámech kondenzace vlhkosti?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.