Přebarvení plastových oken a dveří - dlouhodobý výsledek?

Rubriky:

Reklama
LK Luboš Kramár @lubos.kramar před 3 roky22.01.2021 15:21:00
Přebarvení plastových oken a dveří - dlouhodobý výsledek?

A ještě se zeptám na jednu věc. Náš bytový dům je přímo u hlavní silnice, kde doprava "očuzuje" vše světlé (i tmavé, ale není to vidět). Kdysi někdo, kdo dům rekonstruoval, dal všude nová plastová okna a dveře. Problém je, že mají, resp. tehdy dávno měly bílou barvu. Teď je to jen osina v zadku, jsou neustále zašedlá a dům kvůli tomu vypadá zbytečně hůř. Je to ale dobrá kvalita a vyměňovat je je zbytečné - máme v SVJ nutnější plánované opravy.

Google našel pár článků o přetírání plastových oken a dveří, nemá to být nic náročného. Jenže nikde jsem nenašel, jak takový zásah vypadá o pár let později. Drží barva dobře? Je třeba tento nátěr pravidelně obnovovat?
A jak je to s údržbou? Teď nám dveře někdo posprejoval a sundal jsem to dolu ředidlem. Když budou dveře natřené, sundám dolů při příští takové očistě i tu barvu?

Moc díky za rady!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.