stavana skrina

Reklama
Reklama
IM Ivan Milo @ivan.milo153 před 17 roky18.09.2006 21:18:00
stavana skrina

V rodinnom dome v spálni na stene, ktorá je hr. 45cm z plnej palenej tehly a z vonku izolovana 5cm polystyren, si urobil sused koterce pre psov. Ked tie psiska štekaju, tak mi ten zvuk išiel do spalne aj cez tu stenu!!! Kedze moja žena chcela kupit do spalne novu skriňu, ja som vymyslel a postavil z heblu na tu stenu murovanu skriňu, tu som spevnil klebrom a sietkou a na vrch omietku. Dvere som si dal vyrobit zasuvacie vo firme rolldor. Skriňa je na celu stenu, je super a aj stena je už odhlučnená. Všetko by bolo o.k. len v poslednom čase sa širil zo skrine taky divný "starobný" zapach. Všetky veci sme vyhodili a zostali sme zhrozeny. Spodna stena skrine je cela čierna a veci sú zlepene, akoby splesnene. Kde som urobil chybu??? Dakujem za skoru odpoved

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.