Měděné potrubí a lisovací spoje ve zdi (zamaltované)

Rubriky:

SS Simona Slavíková @simona.slavikova před 14 roky13.12.2009 15:55:00
Měděné potrubí a lisovací spoje ve zdi (zamaltované)

Dobrý den, chtěla bych poradit, jako ženská se v tom moc nevyznám, ale nyní nám v bytovém domě (5 pater - každý byt má vlastní ohřev TUV a vody do radiatoru prostřednictvím plynu), firma, která nám dělala vodo-topo-plyn, nám na rozvod plynu dala měděné trubky, většina těchto trubek i spojů je bohužel již zamaltovaná ve zdi. Chci se zeptat, zda-li to takto může býti? Jelikož jsem trochu mladší, ale celkem všímavá si myslím, a podle diskuzí, které jsem si přečetla tak trubka jako taková ve zdi může být, ale spoje ne ... Jinak kovový profil je dán proti provrtání, chránička je pouze z koupelny do kuchyně, a zbytek trubek je nejspíš přímo zamaltovaných bez žádného obalu. Prosím poraďte co nejdříve (danou situaci si můžete prohlédnout na obrázcích, děkuji za každou radu)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.