dobrý den, poraďte mi. Mám asi 25 m2 - převážně krytého podloubí. Orientované na jihozápad, takže tam i prší pod střechu. Podloubí je součást základové desky, kde je natažená ipa - hydroizolace. Nyní mi na čistou nulu chybí asi 16 cm / nyní chodíme po ipě/ nechci dělat beton a na to dlažbu. Rád bych něco jako zámkovku. Dát ale na ipu štěrk a na to zámkovku, tak to se bojim, že se to v zimě zvedne.
Takže mě napadlo - udělat např. 9 cm betonu s karisítí / vyspádovat ven/, na to znovu napálit ipu + osadit dlažbu na tohle: http://web.lovodlazdice.cz/default/dopln…
foto pro představu příkládám, všechny názory popř. jiné řešení vítám.
díky Honza
Dobrý den, pokud byste potřeboval poradit jaký typ terčů či podložek zvolit pro Vaši terasu (zda pevné či výkyvné),…
před 12 roky
. Jestli bych Vás ještě mohl poprosit o foto těch krajů, byl bych rád. Ono jedna fotka je lepší než tisíc slov. to…
před 12 roky
Krajní dlaždice se chovají standardně - tj. jsou pod vahou dlaždice přimáčknutý do té hydroizolace - teď jsem to šel…
před 12 roky
17 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení