plynovy kotol protherm panther 24ktv/v.18

Rubriky:

Reklama
MM miroslav mokši @miroslav.moksi před 13 roky11.10.2010 20:50:00
plynovy kotol protherm panther 24ktv/v.18

Obraciam sa na vas s prosbou pri oprave kotla protherm panter 24KTV v.18.
Kotol mam nahodeny na chalupe asi 2 roky,všeho všudy bol v prevádzke asi 5-6dní.teraz som ho mal zapatý cez výkend,išiel asi 4 hodiny,vypal ,na dyspley naskočila 0 a asi po 4 sekundach vypíše Err.po vytiahnutí zo zásuvky a resetovaní to po niekolko nasobnom resete naskočilo a išiel niekolko hodín v poriadku,potom znovu vypal a už sa ho nepodarilo týmto spôsobom rozchodiť,servisák vykladá o nutnosti výmeny dosky,ale pritom ju nevie diagnostikovať a ani nemá náhradnú,aby si mohol overiť či na doske je vôbec chyba.pri zapnutí kotol ostane úplne hluchý,nepohne sa ani ventilátor,ani čerpadlo,naskočí 0 a o pár sekúnd Err.Preto Vas prosím o pomoc,resp.o zaslanie výpisu chybových hlásení k tomuto kotlu.Za skorú odpoved vopred ďakujem a zostávam s pozdravom.
Prajem pekný večer.
Miroslav mokši,Piešťany,tel.0905481639
miroslav.moksi at orangemail.sk

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.