Jaký zvolit typ vytápění??

Rubriky:

David Šinderbal @david.sinderbal před 13 roky06.01.2011 11:09:00
Jaký zvolit typ vytápění??

Dobrý den, koupil jsem starší domek a plánuju udělat nové podlahy, podřezat zachovat 60 cm zeď kotovice, na strop sádroš snížit stropy na 250cm a zaizolovat zvrchu skelnou vatou 10cm nad stropen bude vzduchová mezera cca 40cm pak jsou nosné trámy se stávajícím stropem a pak střecha. celková plocha obytného prostoru je 50m2 obývat budou 1-2 osoby. potřebuju poradit co by bylo lepší jestli plyn nebo elektrika? do koupelny cca 11m2 budu dávat elektrické rošty pod dlažbu jinak do kuchyně dlažba 8m2 a do pokojů chci dát radiátory otázka jestli gamatky, nebo elektrické přímotopy nebo klasické radiátory a plyn? co vyjde nejlíp cenově? jak spotřeba tak pořizovací cena? ještě podotýkám že se jedná o dočasné řešení +- 10-15let...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.