Betonáž základů - dovoz betonu mixem anbo míchačka?

Reklama
IV Igor Vícha @igor.vicha před 13 roky06.01.2011 12:21:00
Betonáž základů - dovoz betonu mixem anbo míchačka?

Dobrý den, řeším problém s betonáží základů velkého rod. domu, zastavěná plocha cca 220 m2. Z důvodu úzké a málo nosné příjezdové komunikace mám omezenu celkovou hmotnost nákladních aut na 10 tun. Chtěl jsem objednat beton z nedaleké betonárky (vzdálená jen 5 km), ale nejmenší mixy na 4 kubíky betonu (např. Tatra) mají hmotnost 22 tun. Hledal jsem všude možně, ale zjistil jsem, že všechny betonárky se předhánějí v tom, kdo má větší auta. Přitom v zahraničí jsem běžně viděl malé mixy třeba na 1 kubík betonu na podvozku něčeho jako je třeba Multikára, které se používají třeba v památkových zónách historických městeček apod. Jak byste to řešili? Míchat všechen beton na místě v míchačce se mi opravdu nechce... Stavba je v Libereckém kraji u Turnova.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

38 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.