Profesionální poradenství zdarma

Rubriky:

MH martin hlavinka @martin.hlavinka760 před 12 roky01.02.2012 14:10:00
Profesionální poradenství zdarma

Dobrý den,

společnost KOMODITAS působí tři roky na trhu jako pořadatel výběrových řízení pro velkoodběratele (více na www. komoditas.cz). Nyní jsme dostali dotaci na provádění této činnosti pro maloodběratele a tudíž tuto činnost zajišťujeme zdarma.

Kalkulačky uvedené na internetu jsou zavádějící z jednoho prostého důvodu - nikdo z "oslovených" společností o Vás skutečně nesoutěží, pouze se Vám objeví ceny na základě předem definovaných parametrů. Naše společnost pro Vás provede výběrové řízení se skutečným oslovením dodavatelů, se kterými máme dlouholeté zkušenosti. Víme, které společnosti váží své klienty smlouvami, ze kterých se nelze vypovědět a ve kterých je zachyceno zvyšování ceny. Také jsme zaštítěni právní kanceláří, která každou smlouvu před zasláním přímo maloodběrateli kontroluje. Tímto je zajištěna ochrana spotřebitele a díky těmto službám jsme veřejnou podporu dostali.

Stačí napsat na e-mail maloodberatel at komoditas.cz, nebo kontaktovat pana Martina Hlavinku 774 894 706 a domluvit se na dalším postupu. Všechny náležitosti budou vyřízeny za Vás opravdu zdarma a bude Vám vyčíslena skutečná úspora, dosažená výběrovým řízením. Poté budete zajištěni právním krytím pro bezproblémový přechod k novému dodavateli. Jediné, co je potřeba z Vaší strany je poskytnutí podkladů a Vašeho souhlasu. Nechte si poradit od odborníků na energetiku.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.