Kde lze sehnat náhradní díl - čidlo tlaku vody do kotle Protherm Lev 28 KKO (starší typ z roku 2006), takové oranžové bazmek.
Vyměňoval jste ho někdy někdo ? Měřený tlak mi pomalu klesá a už jsem na 0,5 což je minimum, pak mi to přestane topit... :-(( Ve skutečnosti je tlak v soustavě okolo 1,5. Když jsem ještě věřil, že se tlak zobrazuje správně, přetlakoval jsem to až mi otevřel pojistný ventil... pak jsem to odpustil a teď sháním čidlo.
Díky za info
TomBr
Zalezi na typu trojcestaku.. pokud tam je ten cerny velky motor tak vymenit vnitrek trojcestaku neni těžký, pokud je…
před více než rokem
Vezměte kus magnetu a pomalu ho přibližujte až dosáhnete potřebnou hodnotu a zafixujte ho. Správné řešení je čidlo…
před více než rokem
Ono tie nové čidlá sú kúsok iné ako predošlé ale kotol to nerozozná. Náhodou ste niekto neriešili výmenu tesnení na…
před více než rokem
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení