Rosení oken

Reklama

Rubriky:

Reklama
TT triolka triolka @triolka.triolka před 10 roky22.10.2013 22:26:00
Rosení oken

Dobrý den, otvírám již několikrát probírané téma - rosení oken v bytě v zatepleném paneláku. Okna se rosí zevnitř, okolo rámu, v zimě, jen přes noc nebo k ránu a při teplotách pod nulou. Čím nižší teplota, tím víc, někdy i celá, až voda dokonce teče na zem. Dodržujem snad vše, co se dá - hlídáme vlhkost, odvětráváme, intenzvně větráme, kytek pomálu, žaluzie máme vytažené, nesušíme prádlo v bytě atp..a stejně..já osobně jsem laik, takže techn.parametry oken nevím, ale musim říct, že už od pohledu (třeba na parapety a pod parapety) mi přijde, že je osazení oken je odfláklé (škvíry, táhne tam, svažitost parapetů atp)..dotaz - existuje někdo, nějaký odborník, který by dokázal identifikovat problém, příp.navrhnout řešení? a pokud by muselo dojít na výměnu oken - jak se těmto problémům vyvarovat? existuje něco jako nezávislé poradenství, co zvolit, v jaké hloubce osazení atp tak aby to bylo realizovatelné a bez problémů? následně samozřejmě fce jakéhosi "stavebního dozoru", aby to daná firma neodflákla? nebo co doporučujete? předem díky!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

30 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.