domácí wellness

Rubriky:

Reklama
JS Jaroslav Staněk @jaroslav.stanek před 10 roky08.11.2013 12:35:00
domácí wellness

Zdravím.
Chtěl bych si na zahradě vybudovat domácí wellness. Jsem laik, co se týče podobné stavby, proto prosím o radu, jestli má představa je naprostý nesmysl nebo ne.
Ze zahrady bych obětoval cca 6x18m.
Stavbu bych chtěl ze dřeva, stejně tak interiér. Koncipováno pro 2 max. 3 osoby.
Chtěl bych tam mít šatnu na převlečení,WC, sprchu, odpočívárnu a z wellness infrasaunu, vířivku a bazén (vířivka a bazén by mohly být zkombinované). Podle velikosti bazénu bych volil s protiproudem (větší bazén bez protiproudu, malý s protiproudem). Bazén by byl z poloviny prosklený s možností otevření v létě.
K vytápění celého objektu a bazénu bych používal automatický kotel na uhlí s výkonem 25KW, který mám v domě, ale nevyužívám jej. Ještě bych na střechu stavby možná umístil sluneční kolektory pro vytápění bazénu v létě.
Otázka je, jestli má představa je naprostý nesmysl a nemá cenu se tím dále zabývat. Pokud to je realizovatelné, v jaké cenové relaci se stavba tohoto wellnessu bude pohybovat (+- 100000Kč)?
Díky za případnou radu.
J.Staněk

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.