Dobrý den, před rokem nám prováděla velmi neprofesionální "firma" instalaci sdk podhledů v přízemí dvoupodlažního rodinného domu. Teď podhledy praskají ve všech (i vyztužených) spárách, kdyby šlo o vlhkost, tak jsem klidný. Ale vzpomněl jsem si, že šroubovali závěsy konstrukce do rákosového stropu, ani nezjišťovali kudy vedou nosné trámy. Tenkrát jsem o této problematice nic nevěděl, tak jsem jim věřil. Ale po nastudování problematiky se začínám bát o bezpečnost celého řešení. Vzhledem k jednání firmy není možné uplatňovat reklamaci, maximálně soudní cestou. Prosím o radu, jak a jestli je možné zjistit stabilitu podhledů.
Dobrý den, udělali mi to asi nějak podobně a celkem z toho nepsím. Mohl bychom se zkontaktovat a pobavit se jak jste…
před 8 dny
Zkuste Google, třeba tam něco o tom, že se profily kotví do NOSNÉ části stropu najdete a vzpomenete si. edit:…
před 6 roky
ted si neuvedomuji kde se takoveto reseni nedoporucuje a v cem byl porusen technologicky postup. muzete dat odkaz?
před 6 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení