Nosnost dreveneho tramu

Reklama
LM Lukas Marek @lukas.marek před 8 roky15.01.2016 18:05:00
Nosnost dreveneho tramu

Dobry den, rad bych vas pozadal o radu. Mam u stropu dreveny tram o rozmerech 12x5,5cm a dlouhy 2m. Tram je polozen svisle na na dvou pricnych tramech 12x15. Tram nese pravdepodobne pouze sadrokartonovy podhled (jedna se o podkrovni byt). Do tohoto tramu potrebuju prichytit dve oka na kterych budou viset gymnasticke kruhy (celkove zatizeni tedy do max. 100kg). Otakza zni, zda-li toto tram unese a zda-li ho mohu takto narusit navrtanim samoreznych uchytu? Pokud ano, z ktere strany mohu tyto uchyty navrtat, ze spodni (ta uzsi 5,5cm) nebo z boku? Pokud je toto reseni neprijatelne, je tu jeste moznost ze bych mezi tento a sousedni seoubezny tram ( o stejnych rozmerech) umistil nejakou pricku a kruhy umistil na ni. Pak ovsem zase vyvstava otazka jak mohu tuto pricku navrtat, jednoduse ze spodu, nebo musi byt uchycena mezi tramy po jeho bocnich stranach?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.