automat fb 25 dakon

Reklama
JA jiri andel @jiri.andel645 před 7 roky31.01.2017 09:09:00
automat fb 25 dakon

dobrý den, již třetím rokem topím v kotli fb 25 automat . po přečtení x diskuzí a zaplacení několika rádoby servisáků a přidělání a předělání mého kotle jsem úspěchů jako nekteří zde nedosáhl. Topím dva byty a jerden radiator litina ve sklepě. obytná plocha cca 200m2 16 radiatoru tři bez termohlavic. barák je starší zatepléný jen podkrovní byt a všude plastová okna. tři okruhy topení čtyřcestný ventil, regulován servo pohonem komex a jednotkou ST-61 V4, řídící jednotka kotle je ST 702, dvě čerpadla, jedno malý okruh a druhé do baráku. Topím na 22stupnů v bytě řízeno termostatem on off. Problém je spotřeba to čištění každé dva dny už se po instalaci serva protáhlo na týden někdy i 14 dní podle uhlí. topím ořech 2 Ledvice. zkoušel jsem všechny dodavatelé v okolí. Uhlím to není asi? Má spotřeba činí jedna násypka na dva dny a to je fakt max. Tři dny nevydrží. Nevím kde je problém ale už fakt nevím. to jsem mohl zůstat pohodlně u plynu cirka sezona jako je tahle by mě přišla na 15tun uhlí a to se nezlobte to je neúnosné. Byl to sakra omyl s tímto kotlem, nepochopím jak tady někteří mohou psát takové spotřeby jako 30 až 40 kg denně. Děkuji za poznatky a případné rady Anděl Jiří Trutnovsko....

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.