Ahoj, nenašel by se někdo kdo je členem Českého skautu a byl by ochotný poslat mi pozvánku do Skautské energie? Pokud ano, tak na e-mail: petr.kopecky33 at seznam.cz. Moc dík
Dobrý den, nechápu proč zde lidé dávají prosby o pozvánky do SE. Kontaktujte nějakého Skauta ve Vašem okolí a ono to…
před 6 roky
Omlouvám se že obtěžuji, bylo by možné zaslat pozvánku do skautské energie? Děkuji za za Váš čas. mail:…
před 6 roky
Je to jednoduché ! Staňte se také Skautem a budete patřit mezi nás! https://www.skaut.cz/ Mít výhody a nedělat…
před 6 roky
52 odpovědí
Zobrazit všechny reakceDobrý den,
nechápu proč zde lidé dávají prosby o pozvánky do SE. Kontaktujte nějakého Skauta ve Vašem okolí a ono to třeba půjde. Snad není takový problém Googlem zjistit, kde je Vaše nejbližší skauska organizace a tam se vypravit osobně, popřípadě kontaktovat mailem nebo telefonicky. Je dost naivní tady tapetovat podobnými dotazy...
Omlouvám se že obtěžuji, bylo by možné zaslat pozvánku do skautské energie? Děkuji za za Váš čas.
mail: baghamut at gmail.com
Uz nekdo nekdy zde obdrzel nejakou pozvanku ? :-)
JJ jarda jarda @jarda.jarda006V mém případě ne... :-(
cxcxy
Dobrý den, prosím našel by se zde nějaký hodný skaut, který by mi pomohl a poslal pozvánku do skautské energie. Pokud ano prosím poslat na můj mail mikeska.radim at seznam.cz
děkuji předem všem ochotným skautům.
Prosím o pozvánku do Skautské energie, díky, Jarda.
J187nova at seznam.cz
Dobrý den, chtěl bych taktéž touto cestou požádat nějakého vstřícného skauta o zaslání pozvánky ke skaustké energii :-)
Děkuji za kladné vyřízení, Valenta Jiří !
vpt.valenta at seznam.cz
https://krizovatka.skaut.cz/skautske-zak…
Na této adrese si vyberete skautskou organizaci, která za malou výpomoc při skautských akcích Vám pozvánku zašle.
Dobrý den, rovněž bych byl vděčný o pozvánku do Skautské energie na email psvitak at atlas.cz. Děkuji.
Dobrý večer, chtěl bych poprosit o zaslání pozvánky do Skautské energie na mail valka.zbynek at seznam.cz. Velice děkuji
Dobrý večer všem, také bych moc rad nekoho poprosil o zaslání pozvánky do skautské energie. Moc dekuji, S pozdravem Pavel
p.svingr at seznam.cz
Radek Hodál
Mohu moc poprosit o pozvánku do Skautské energie? frantisek.zelenka.ml at gmail.com
Dobrý den,
prosím o pozvánku do skautské energie pavel.vitu at seznam.cz
Děkuji
Ráda bych požádala o pozvánku do Skautské energie
z.sochor(zavinac)seznam.cz
Dobrý den přeji, mohl bych také touto cestou poprosit někoho laskavého o pozvánku do Skautské energie na mail: romanstej at seznam.cz
Mockrát děkuji za pomoc.
Prosim o pozvanku do skautske energie.
h at apl.cz
dekuji.
JN Jan Novak @jan.novak418Dobrý den,
prosím o pozvánku do skautské energie.
milka007 at post.cz
Děkuji
pro všechny zájemce o Skautskou energii a její uživatele vkládám odkaz na ceník 2018, od 1.11. bude platný pro nové smlouvy, pro ostatní od 1.1.2018
https://krizovatka.skaut.cz/organizace/b…
elektřina bohužel podražila, D02 i nízký tarif D45 přibližně o 13 %
ovšem cena plynu zůstává bezkonkurenční 497 Kč/MWh
což znamená zdražení oproti 2017 o 1 %
Najde se někdo kdo by z roční spotřeby spočítal cenu 1kWh
Já když vemu 3,11MW sazba ta nejhorší pro byt tuším D02 a za rok to dalo 12900kc je to 4,15kc /kWh což mi přijde docela dobré, kdysi mi to většinou i při 5MW vycházelo na 5kc.
Dík.
PŠ Pavel Šebek @pavel.sebekDle poslední faktury mám 3,36 Kč/kWh. Taky mi to přijde docela dobré.
Dobrý den,
našla by se hodná duše a zaslala mi pozvánku do Skautské energie? Email: f.klouba at centrum.cz
Předem děkuji.
Dobrý den. Mohu poprosit někoho ze skautů o poslání pozvánky do skautské energie? Děkuji moc. covano1122 at seznam.cz
Taky bych poprosil o pozvánku do skautské energie na email: honza.hribal at seznam.cz
Dobrého dne přeji,
a také bych se přidal s prosbou o zaslání pozvánky na tři odběrná místa do Skautské energie na e-mail: acorp at atlas.cz . Díky moc :-)
Dobry den, poslal by mi nekdo prosim pozvanku na mail miroslav.gago at email.cz ?
Zdravím, kdyby se našla nějaká dobrá duše: prosím o pozvánku do Skautské energie na ergono at seznam.cz.
Díky.
Dobrý den. Mohu poprosit někoho ze skautů o poslání pozvánky do skautské energie? Děkuji moc. Dedket76 at gmail.com
Prosba o pozvánku do Skautské energie jarek.ch at seznam.cz
Ahoj, kdyby se našla jedna pozvánka, pošlete mi ji prosím na andrysek.lukas at gmail.com Moc, moc děkuji. Lukas
LA Lukas Andrysek @lukas.andrysekDobrý den, Skautská energie je pouze sofistikovaný obchodní kanál, nikoli dodavatel. Aktuálně "nosí" za provize tyto smlouvy do Centropolu. Tzn. možná máte rychlejší se domluvit s nimi napřímo (a rovnou si říci o ještě lepší cenu, když provize vypadává ze hry). Popřípadě oslovit další dodavatele - to, že má někdo nabídku na kalkulátoru vyšší než jiný, ještě neznamená, že neumí VIP. Prima den
Dobrý den prosím o pozvání do skautské energie michal8888 at seznam.cz
Dobrý den,
nenašel by se nějaký ochotný skaut s pozvánkou i pro mě? E-mail jirkado at yahoo.com. Děkuji mockrát.
Výměním pozvánku za poukaz na 350 Kč do Knihy Dobrovský. Děkuji Novák
ZN Zbyněk Novák @zbynek.novak500Dobrý den,
Skautská energie vydává v létě nové ceny, jestli Váš zájem není předčasný, nedá se čekat, že ceny budou stejné nízké.
Ahoj, kdyby se našel někdo i pro mě, budu moc rád. Prosím o pozvánku na e-mail radim.svoboda at centrum.cz. Děkuji!
Taky bych poprosil o pozvánku na e-mail: miglanc007 at seznam.cz Děkuji. Bart
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení
Přihlášení
nebo se přihlaste emailem
Nemáte účet?
Vypadá to, že nejste přihlášen
Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.
Technická podpora
Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.