Diskuse ke článku: Možnosti instalace protipožárního zabezpečení v památkových objektech

Reklama
Redakce @redakce před 2 roky06.08.2021 00:51:21
Diskuse ke článku: Možnosti instalace protipožárního zabezpečení v památkových objektech

Plné znění článku: Možnosti instalace protipožárního zabezpečení v památkových objektech


Anotace článku: Instalace systémů protipožární ochrany v památkově hodnotných objektech představuje často velmi specifickou úlohu. S ohledem na hodnotu historických staveb, jejích částí, uměleckou výzdobu atd., nelze mnohdy použít standardní způsoby instalace, ale je nutno hledat funkční, cenově dostupné a zároveň podstatu památky nepoškozující metody. Přednáška vychází se systematického sběru různých zajímavých i atypických řešení na objektech kulturní povahy u nás i ve světě. Jejím cílem je ukázat, že instalace potřebných zařízení je proveditelná téměř všude, že používané metody jsou často velmi jednoduché a dostupné a zároveň to, že naše obava z estetické újmy na památkách při provádění tohoto zabezpečení je mnohdy zbytečná.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.