Přeji hezký den,
na úvod bych chtěl zdůraznit, že jsem laik a že budu velice rád za každou radu.
Stavím domeček prostřednictvím stavební firmy, která staví domy na klíč. Začátkem prosince byla zhotovena základová deska, myslím, že hlavnímu mrazu se podařilo vyhnout. Deska vypadala v pořádku, ale po nějaké době mám na desce bazén, který bych raději na zahradě. Nerovnosti se asi dorovnají. ALE co mi hodně vadí je povrch desky, který je nonstop ve vodě a slušně se loupe (viz třetíí obrázek).
Může se stát? Má deska takto vypadat? Mám to řešit?
Předem děkuji za Váš čas a odpověď.
Zakrytí zdí, ochrání horní řady, ale vzniku bazénu na stavbě s promáčením spodních řad to nezabrání. Je to debilita…
před 6 roky
Nedá se než souhlasit s Filipem ! Začít zdít v zimě před lednem a únorem je drzost nejvyššího rázu,nepřikrýt cihly…
před 6 roky
Dobrý den. Dovolte, abych se zasmál. Náklady jdou vždy za Vámi a jestli si myslíte že ne, tak se o tom přesvědčíte, až…
před 6 roky
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení