Návrh domu 4+kk - orientace

Reklama
Pavel Říha @pavel.riha před 6 roky12.02.2018 16:34:00
Návrh domu 4+kk - orientace

Dobrý den, jsem tu nový a omlouvám se za čiré amatérství. Už nějaký den ležím u návrhu domu a nejsem schopný to dát trochu dohromady. Našel jsem zde návrh který by se mi koncepčně velmi líbil ale mám problém, že pozemek není ideálně otočený a nechci za cenu dodržení světových stran ustupovat od představ. Na foto pozemek č. 11. Dům chci k silnici a zahradu levá strana (Z) a za ním (tzn. na sever). Z kuchyně okno do ulice a z obýváku do zahrady, případně francouze. U tohoto návrhu je však problém s šířkou domu. Pozemek je asi 22m(š) a 45m (d). Místo 13,6x10 bych ocenil nápad na podobný koncept, ale asi 10-12m šířky a délka klidně 14m. Stavba cihla 44cm a podlahová plocha asi kolem 100-120m čtverečních. V konceptu šatna by byla "kotelna" (tech. místnost) s komínem pro plyn a krbovou vložku se zadním přikládáním a dveřmi ven. Místo původní tech. místnosti by byla spíž. Zachovat bych chtěl rozložení obývák+kuchyň, kotelna, spíž. Velmi prosím o rady a omlouvám se autorovi návrhu domu, že jsem ho použil ve svém vlákně.Pokud by s tím byl problém samozřejmě smažu. Děkuji všem za nápady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.