Protherm Rejnok - jaký typ?

Reklama
TC Tomáš Crha @tomas.crha před 6 roky29.03.2018 20:30:00
Protherm Rejnok - jaký typ?

Ahoj lidi,
předesílám, že jsem v tomto ohledu naprostý laik, tak prosím o shovívavost.
Bydlíme v podnájmu v RD, takže na typu vytápění nic nezměníme. Celý byt je na elektřinu, a nedávno jsem se dozvěděl, že je možné v případě elektrického kotle využívat výhodnější distribuční sazbu el. energie od dodavatele (tak, abychom mohli jet více hdin denně na levnější proud). Aby se tohle ale ze strany dodavatele vůbec začalo řešit, musím dodat příkony bojleru a kotle. U bojleru jsem našel manuál, kde jsou technické parametry popsané, ale u kotle ho nemám. Vím, že máme Protherm Rejnok, ale problém je, že tyhle kotle se dělají v několika variantách, které vypadají úplně stejně, a liší se pouze právě hodnotou příkonu. Na celém kotli zvnějšku není jediný štítek nebo cokoli, co by označovalo jeho typ nebp technické parametry. Manuál na googlu je společný pro všechny Rejnoky, a technická podpora Prothermu mi řekla, že mám sundat vnější plechový kryt, že někde uvnitř nějaký štítek určitě bude, ale ten kryt drží dva šroubky a zbytek je zanýtovaný.
Tak mě napadá, jestli někdo nemáte s těmito kotli zkušenosti, a nevíte, jak zjistit, jaký typ a tedy jaký příkon můj kotel má (nebo nějakou fintu jak to zjistit). Klidně dodám fotky, pokud to něčemu pomůže.
Moc díky,
Tomáš

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.