Stavba betonového plotu

Reklama
EF Erika Frčková @erika.frckova před 6 roky24.04.2018 13:36:00
Stavba betonového plotu

Dobrý den,chtěla bych postavit betonový plot-betonové sloupky,mezi ně betonové dílce,stačí mi 180-200cm výška.Soused má námitky,Pícha na hranici za svůj původní plot který nemá na hranici roxory,např.50cm vysoké,přiznal v afektu že naschvál,že ho mé děti nezajímají. Dal na ně dřívka po výzvě staveb.úřadu a následně mu st.úřad napsal,že už je to v pořádku.Stavební úřad-paní je v jiném případě shledána nadřízeným krajským úřadem nečinná,neznala zákona,tudíž ji neberu jako znalou a nerada se na ní obracím,proto se ptam Vás.Smí se po novele 2018 stavit betonový plot na mém pozemku bez souhlasu souseda?Nebo mám pokračovat se stavbou dřevníků?Dcera na roxor s dřeveným hranolčíčkem upadla a odřela si bříško,je to past a nechci volat policii a mít stále zle se sousedy.Díky za radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.