kročejová izolace

Reklama
KS Kateřina Střílková @katerina.strilkova před 6 roky09.05.2018 11:12:00
kročejová izolace

Dobrý den, jsme před pokládkou vrstev podlahy v rekonstruovaném pokroví (dole obytné místnosti). Na vrstvy izolace máme celkově 10cm, na to separační folie, podlahové topení a anhydrit. Trubky budeme přichytávt sponami, tudíž nejvrchnější vrstva musí být tvrdý polystyren, topenář požaduje min 4cm, Tedy nám zbývá 6cm pod tímto. Plánovali jsme na beton dát 5cm kročejovky a na to 5cm eps 150S. Víme že se kročejovka nesmí přerušit, ale nikdo nám to lepe nevymyslel. Bohužel všude jsou rozvody elektřiny a na wc, chodbě a v koupelně by kročejovkou šly i rozvody vody a odpady( odpady jsou ke konci už přes celou 10cm šíři polystyrenu). Topenář nám říkal že to tam tu kročejovku nemusíme ani dávat, že to bude celé na ho*no, ale jak jinak to udělat neporadil. Máte nějaké rady? (P.S. podlaha podkroví jsou dřevené trámy, mezi nimi vata a zalito betonem). Předem moc dekuji za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.