Dakon 24CT - základní deska

Rubriky:

Reklama
MD Martin Dvořák @martin.dvorak194 před 6 roky15.05.2018 15:30:00
Dakon 24CT - základní deska

Zdravím,
rozsypalo se mi v Dakonu 24CT čerpadlo a bohužel než stihla vylítnout pojistka, stihla voda poničit i něco na základní desce kotle. Problém je určitě v desce, s jinou se chová kotel tak jak má. Pokud použiju pouze ohřev TUV, je to taky ok, problém nastane v okamžiku kdy se začne ohřívat topení a teplota dosáhne maximální hodnoty kdy vypne hořák. Tady pak správně cirkuluje pouze voda než se okruh ochladí a měl by znovu zapálit hořák. Stane se však to, že se po nějaké době vypne i čerpadlo - kotel se chová jako pop vypnutí termostatem. V tomto stavu pak už kotel nereaguje ani na průtokový spínač kotle a nespustí ani ohřev TUV. Pomůže rozepnutí a opětovné sepnutí kontaktu termostatu na desce. Napadá někoho v které části desky hledat problém? Děkuji předem za reakce.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.