Sádrokartonové podhledy

Reklama
PJ Pavel Janda @pavel.janda532 před 6 roky16.05.2018 07:55:00
Sádrokartonové podhledy

Dobrý den,
rád bych touto cestou požádal o pomoc se skladbou sádrokartonového podhledu. Provádím rekonstrukci rodinného domu a plánuji snížit strop o cca 20-30 cm. aktuální strop jsou dřevěné prkna s rákosem na trámech, ze shora dřevěná podlaha. Prostor v patře jsou nevytápěné místnosti. Původní strop je zachován pouze v určitých místech odhaleno kudy vedou trámy pro uchycení konstrukce roštu. V prostoru bude umístěno cca 10cm izolace.
Chci se zeptat jestli je potřeba použití parotěsné nebo reflexní folie. případě jakým způsobem ji instalovat s ohledem na elektroinstalaci a další osvětlení.

Jako osvětlení v obývací místnosti by mělo být dekorační osvětlení z optických vláken které budou skrz sádrokarton po celé ploše cca 12m2 svedeny do jednoho revizního otvoru. (vlákna je potřeba vést nad cd profilem)

Prosím o radu jaký zvolit postup konstrukce roštu s folii pokud je potřeba aby nedošlo k jejímu poškození.

Předem děkuji za odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

23 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.