Podlaha z palet na půdě

Reklama
MJ Martin Jung @martin.jung před 6 roky21.05.2018 12:55:00
Podlaha z palet na půdě

Mám na baráku v podkroví sádrokartonové stropy zateplené vatou. Půda zateplená není. Rád bych její část využil jako skladovací prostor, ale není tam řádná podlaha. Před zimou jsem tam rozprostřel OSB desky, které fungovaly dobře. Problém ale byl ten, že nad koupelnou začaly odspodu plesnivět a vata byla mokrá - zřejmě nějaká vlkost prošla přes bodovky, protože všude je samozřejmě parotěsná folie. Tím, že na vatě přímo ležela deska, tak se ta vlhkost srážela.

Napadlo mě, dát na trámy palety, kterých mi několik zbylo. Latě by byly nad vatou a zároveň tvořily rošt, takže by vše dýchalo. Myslíte si, že můžu použít rovnou palety, co mě zbyly (po Ytongu), když nebudou viditelně napadeny houbou apod., nebo musí být nové, případně nalakované? Jde mi o to, aby se nějaký sajrajt nepustil do trámů.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.