Firma BIO CZECH ENERGY, s.r.o.

JH Jana Hübnerová @jana.hubnerova před 6 roky01.06.2018 14:07:00
Firma BIO CZECH ENERGY, s.r.o.

Chtěli bychom varovat případné zájemce, kteří by chtěli nakoupit kotle na pelety Thermorossi od firmy BIO CZECH ENERGY s.r.o., taktéž pod názvem E-pelety.cz. Kotel Thermorossi Compact 18 jsme zakoupili v říjnu 2016, avšak po roce a půl jsme museli z důvodu opakujících se závad odstoupit od smlouvy a firma nám musela vrátit peníze. Za rok a půl provozu u nás firma zasahovala celkem třináctkrát. Hned na začátku firma kotel neseřídila, málem došlo k výbuchu a další obdobný problém se opakoval po třech měsících. Kotel jinak topil dobře, až na to, že tzv. vymetací lopatka se každé 2-3 měsíce deformovala a bylo nutné ji vyměnit. Poslední závadou, opakující se celkem třikrát, bylo tečení kotle. Poté, co jej firma dvakrát svařila a stejná závada se objevila potřetí, jsme odstoupili od smlouvy. Firma Bio Czech Energy s.r.o. umí sice kotle prodávat, ale není schopná zajistit kvalitní a kompetentní servis. J. a L. Hübnerovi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.