energetická kancelář Opava

Reklama
VK Vlasta Kurešová @vlasta.kuresova před 6 roky10.07.2018 14:00:00
energetická kancelář Opava

Dobrý den,
tak před chvílí mi volala jedna "velmi příjemná" paní z EK Opava a chtěla vědět, proč jsem ještě nezaplatila pokutu 5000 Kč za odstoupení od smlouvy. Vůbec nebrala v potaz, když jsem říkala, že jejich pracovník mi na počátku řekl, že aukce se zúčastní VŠICHNI dodavatelé v ČR, proto jsem souhlasila s přechodem. Pak, když mi můj stávající dodavatel nabídl mnohem lepší podmínky, už to nešlo bez pokuty. Když jsem řekla, že se obrátím na ČOI, tak paní mi začala vyhrožovat, že si tedy píše, že jsem odmítla zaplatit, že mi hned napočítají poplatky z prodlení a předávají mou věc k vymáhání právníkovi a ten jen za převzetí této kauzy bude stát 2.600 Kč. Když jsem jí řekla, že jsou podvodníci, položila mi telefon. Opravdu - nebylo by nejlepší podat na tuto firmu hromadnou žalobu? Jejich jednání je otřesné. Děkuji za případné reakce na tento můj mail Vlasta Kurešová

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.