Přizdívka za vanou

Reklama
PK Petra Kešnerová @petra.kesnerova před 6 roky24.07.2018 09:42:00
Přizdívka za vanou

Dobrý den,

ráda bych se zeptala na jednu věc ohledně obkladu a ukončovací lišty za vanou Rekonstruovali jsme koupelnu v paneláku s tím, že za vanou se přizdívalo a měl tím vzniknout "rantlík" na odkládání šampónů, apod. Bohužel jsme při předání zjistili, že lišta je o kousek výš než obklad na přizdívce a obklad nemá žádný spád, tzn. když se člověk sprchuje, drží se v tomto místě voda (a ne trochu, vážně hodně). Řešili jsme to, ale řemeslník nám tvrdil, že je to běžné, že spád se nedělá a je tedy potřeba to za vanou po každém použití otřít. No, neznám nikoho, kdo by to takto měl, notabene se tím ztrácí výhoda přizdívky - nebudu odkládat kosmetiku někam, odkud bych ji musela min. 4x denně dávat pryč. Určitě jsme vše měli řešit hned, ale bylo to trochu komplikované - rekonstrukce se oproti plánu protáhla, my jsme se ze starého bytu stěhovali den před nastěhováním nových nájemců a koupelnu jsme proto potřebovali používat (dvě maličké děti) a do toho jsme tři dny na to odjížděli s manželem pracovně do zahraničí, kde jsme dosud. Nebyl tedy prostor pro nějakou "reklamaci". Jak byste to řešili? Nechali po každém použití koupelny stát vodu za vanou a doufat, že nikam neprotéká nebo to nějak vybourali a instalovali nové lišty? A měl by tam nějaký spád být? Stále mi to vrtá hlavou... Prosím, argumenty, že jsme to takto neměli převzít, apod. jsou liché, nejde mi o to, kdo a jak pochybil, ale jak situaci napravit. Děkuji za rady

pozn. bohužel nemám k dispozici reálné foto, tak pro ilustraci obrázky stažené - 1. z  www.epicentrumhome.cz a 2. z http://www.fronton.cz/reference/novostav… s tím, že lišta je oproti prvnímu obrázku výše a obklad je za ní "utopen" (níže cca o 2 mm). Snad stažené obrázky nevadí.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.