Technologický systém určený pro snižování spotřeby elektrické energie

Technologický systém určený pro snižování spotřeby elektrické energie

Zdravím, chci kupit technologický systém určený pro snižování spotřeby elektrické energie. Po instalaci by to mnělo uspořit od 25 do 30% spotřeby elektřiny. Hlavně to chci koupit kvůli starým spotřebičům, které mají zlé energetické třídy. Oplatí se mi to? Nebo mám kupit novou myčku, sušičku a pračku. Různé recenze i testy s energetickými třídami A+++ dokážou ušetřit 25% energií. Kdyby koupím aspoň kombinovanou pračku se sušičkou tak to mám úsporu 50%. Nebo ne? Nefunguje to tímto způsobem? Když například koupím zvlášť pračku a sušičku s energetickou třídou A+++ ušetřím ještě víc? Našel jsem článek, kde v tabulce pěkně vidět úsporu za několik let. Je to možný? Když se například ale zaměřím na sušičky a jich testy ohledem energií tak mi to nevychází. Čemu mám věřit?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.