Rekonstrukce podlahy na chalupě

Reklama
PB Pavel Beneš @pavel.benes405 před 5 roky24.08.2018 12:53:00
Rekonstrukce podlahy na chalupě

Dobrý den,

plánuji rekonstrukci podlahy jedné místnosti na chalupě. Současná podlaha je hliněná, stěny jsou z kamene, přibližně 70cm tlusté, nezateplené. Dvě stěny jsou venknovní, zbyvající sousedí s jinou místností. V místnosti bude sklad/dílna.

Moje současná představa je trochu odkopat a srovnat hlínu, položit propustnou geotextilii, udělat zásyp z pěnového skla cca 20cm a na zásyp položit rošt z dřevěných hranolů a na něj přišroubovat podlahová prkna.

Zvažoval jsem beton, ale bojím se, bych to tím uzavřel a vytvořil problém s vlhkostí a odvětrávaná podlaha s tvarovkami mi přijde zbytečně komplikovaná.

Máte s tímhle způsobem nějaké praktické zkušenosti? Myslíte, že to bude fungovat? Případně řešili by jste to nějak jinak?

Děkuji za všechny připomínky.

Pavel

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.