Geberit, přidání dalšího ventilu

Reklama
VL Vlastimil Landsman @vlastimil.landsman před 5 roky25.08.2018 23:32:00
Geberit, přidání dalšího ventilu

Dobrý den řeším úpravu projektu stavby domu v developerském projektu, vymyslel jsem si přípravu pro využití dešťovky (pouze trubky). Prý není možné přivést k WC jen dešťovou vodu bez toho aby projekt byl kompletní s filtrací, nádrží apod. Proto vymýšlím jak upravit návrh, tak aby byl celý rozvod nezávislý a nebyl napojen na pitnou vodu. Jediná varianta co přichází v úvahu je přivést k WC jak pitnou tak dešťovou vodu. Potřeboval bych to vymyslet tak, aby ti do budoucna šlo snadno (bez bourání) přehodit. Všude jsou nádržky ve stěně což je pro mne jako laika velká neznámá v malém prostoru. Studoval jsem jak se to zapojuje a ze všech videí a obrázků to vypadá že do systému pod tlačítko splachování lze umístit jen jeden ventil zepředu. Je možné připojit bez úpravy další kulový ventil ze strany nebo zezhora, rozuměj bez vrtání do plastu?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.