redukce ramínka

Reklama
JW Josef Wrobel @josef.wrobel před 5 roky24.09.2018 17:14:00
redukce ramínka

Mám menší problém ,chci vyměnit dosluhující pákovou 150 baterii za 100 pro kterou byli původně vývody vody na chatě předchůdcem provedeny, nyní jsem obdržel od kolegy novou 100 pákovku s tím že je ůdajně možné k ní připojit jak sprchovou hadici tak příp. ramínko jelikož jsem ji dostal /holou bez ničeho/jenže ted na chatě zjištuji problém v tom že se snad zaprvé už ani nedá prodloužené /dlouhé/ramínku s 1/2 zoll závitem co tam je sehnat a i tak by to bylo jednou tak drahé jak celá baterie .Proto se rozhoduju to požešit nějakým adaptérem či redukcí jenže ouha to jsem narazil sicee eksistruje redukce ramínka :

https://www.m-k.cz/cz/produkty/584-vodov…

ale v opačném gardu /z velkého závitu 3/4 na menší1/2 ale ne naopak takže to nakocen vidím abych mohl používat dále to jinak dobré dlouhé původní ramínko nějak nechat vyrobit soustružníkem jinak to nevidím,nebo má tu někdo jiné /schůdnější/ řešení ?Děkuji za podnětné reakce.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.