Povalový strop - mezery

Reklama
ZB Zdena Benešová @zdena.benesova před 5 roky11.11.2018 21:25:00
Povalový strop - mezery

Dobrý den, moc prosím o radu: chceme ve venkovské chalupě, kde chceme bydlet, pohledový povalový strop. Odkryli jsme původní SDK (no dobře, mohlo to vypadat pod tím i lépe :-), nyní je plán trámy obrousit a natřít. Místy jsou však mezi trámy velké mezery a propadává jimi nepořádek z půdy. Jak to vyřešit?

Půda možná jednou bude obytná, ale nyní tak 2 roky určitě ne. Nyní je na půdě jen rozhrnutá minerální vata, která je místy vidět. Takže i tepelně izolačně nic moc. Pokud budeme nahoře stavět vestavbu, byl by to systém fermacell.

Napadlo mně sundat minerální vatu, prostor důkladně vyčistit, zeshora mezery něčím utěsnit (čím? montážní pěna je asi blbě, kvůli paropropustnosti a tak?)pak na to asi textilii a na to vrátit dočasně vatu? Než se bude půda řešit? A zespodu ty mezery vytmelit srubařským tmelem?

Budu ráda za rady, určitě lepší, než co jsem vymyslela...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.