Oprava starého betonového prahu

Reklama
MT Milan ToJeJedno @milan.tojejedno před 5 roky30.05.2019 11:57:00
Oprava starého betonového prahu

V rámci výměny vrat chci opravit/vyměnit betonový práh/nájezd do garáže. Z důvodu, že nevím, co mě čeká, jak je hluboký, jestli není armovaný, nenavazuje na podlahu a času, protože si nemůžu dovolit mít garáž bez vrat, bych jej raději jen opravil.
Našel jsem návod a zjistil, že se není prodávají opravné směsi na beton. Máte z touto opravou někdo zkušenosti? Jaká je následná pevnost a přilnavost ke sterému betonu? Na co si dát při samotné opravě pozor, případně zvolili by jste jiné řešení? Jdou směsi kombinovat? Doufám, že by současná stav šel jen přetáhnout stěrkou do 5mm, ale co když zjistím nerovnost vyšší? Provést opravu opakovaně, nebo to místo opravit směsí pro vyšší výšku a spojí se ty směsi?
Děkuju

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.