záložní zdroj-zkušenost

Reklama
LW Leoš Wagner @leos.wagner103 před 4 roky11.09.2019 20:08:00
záložní zdroj-zkušenost

Dobrý den,
před rokem jsem zakoupil Polský záložní zdroj sinus Pro 500 Plus,cena okolo 3500kč.Zapojený zkušeným elektrikářem co dělá i revize.Přes zimu několikrát vypnuta elektrika.Kdybych nebyl doma tak mám totální destrukci kotle,nemáme vodovodní řad ale studnu,kde je čerpadlo,které je závislé na proud.Záložní zdroj jsem reklamoval,po 30 dnech zaslán úplně jiný zdroj asi po opravě, smrděl po spálení.Zapojil jsem a v červnu kdy se již netopilo po otevření technické mistnosti,zdroj se choval jako,když je vyplý.Musel jsem restartovat a znovu zapnout.Opět jsem zdroj reklamoval.Slova prodejce, zdroji nic není.Došla mě trpělivost a prodejce mě vrací peníze na účet.Poprosím o zkušenost s nějakým jiným záložním zdrojem už ani nekoukám na peníze ale chci mít 100% jistotu,že když odjedu a vypnou proud tak se můžu spolehnout na to ,že čerpadla poběží.Podělte se,co kdo máte doma a jak jste spokojeni,děkuji za vaše zkušenosti

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.