Umístění televize na SDK příčku

Reklama
JT Jiří Toušek @jiri.tousek před 4 roky05.12.2019 10:01:00
Umístění televize na SDK příčku

V obývacím pokoji je umístěn výklenek - nika široká 90 cm. Po dlouhém uvažování jsme pro ni našli využití tak, že ve spodní části bude vestavěný regál s policemi z masivu a horní část výklenku bude překryta sádrokartonem a bude na ni umístěn držák, potažmo celá LCD (LED) televize. rošt pro sádrokarton plánuji udělat v místě uchycení držáku na televizor zesílené - více CW profilů vedle sebe. SDK desky bych zřejmě dával 2 na sebe a následně přeštukoval stejně jako zeď. Přestože dnešní LCD televizory nejsou ani při velkých úhlopříčkách příliš těžké, přesto máme obavy z toho, že spoje mezi zdí a SDK deskami, na kterých bude umístěna televize mohou praskat.

Je nějaký fígl, jak to udělat lépe aby mi to nepraskalo? Např. na SDK ještě přidat perlinku a zamázanout do roviny se zdí? Nebo jen vytmelit s páskou a přeštukovat? Nebo máte jinou radu jak na to?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.