Železobetonový skelet

Rubriky:

Reklama
ON Ondřej Nosek @ondrej.nosek před 4 roky20.01.2020 19:12:00
Železobetonový skelet

Ahoj stavebníci.
Tak nějak pomalu se blížíme k projekci domu-Konkrétně dvojdomu(což asi nehraje roli). Jako každému mi nedá spát materiál skeletu! Ach ta nabídka. Brouzdáním po internetu jsem samozřejmě narazil i na montované prefabrikované ŽB skelety. Jsou cool, to rozhodně, ale cena hraje proti.Pořád s touto myšlenkou laškuji ze dvou důvodů. V naší horské lokalitě jsou výkopové práce peklo. Každé hrábnutí lžící bagru = kráter. Onehdá jsem vypomáhal otci s výstavbou a při budování základů to málem vzdal. Zakládání domu na patkách by ale tahle měsíční krajina mohla vyhovovat více. No a za druhé, fasádu chceme dřevěnou, holt na hory patří stodola a tak by se osazení skeletu odvětrávanou fasádou dalo nějak šikovně spojit s vnitřní konstrukcí obvodových stěn při jedné práci, popřípadě jako výplň použít co trh dá. Je tu někdo, kdo by byl schopný tuto vizi objektivně zkritizovat, hlavně co se svépomocné stavby týče ? Děkuji, O.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.