Vlhkost pod chatou

Reklama
KK Katerina Kralikova @katerina.kralikova před 4 roky24.05.2020 19:59:00
Vlhkost pod chatou

Dobry den, potrebovala bych poradit s upravou povrchu pod castecne zdenou chatkou. Puvodne chatka stala na patkach a ze dvou stran pod ni byl pristup vzduchu. Povrch pod ni byla jen hlina s vrstvou sterku. Pak se predchozi vlastnik rozhodl prostor pod chatou uzivat jako sklep. Cast povrchu odkopal a zustala tam jen udusana hlina. Kolem dokola zabetonoval prostor mezi patkami. Neni tam pristup vzduchu a vzhledem k tomu, ze je chatka ve strani, voda stekajici dolu jde i pod ni. Rozebrali jsme podlahu a zjistili tento problem. Jak byste to resili? Beton kolem dokola je poctivy a neumim si predstavit, ze bychom ho bourali. Napada me udelat ze dvou stran ve strani drenaz a vodu svezt jinam. Myslite, ze to bude stacit? Nebo je treba upravit i “podlahu” toho sklepa. Dat tam sterk? Moc diky za nazory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.