Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat, zda jsou moje úvahy správné nebo úplně mimo mísu.
V soušasnosti máme septik s trativodem. (Dům jsme již takto koupili) Asi to podle nového zákona budu muset řešit. Ulicí vede kanalizace. Bylo mi řečeno, že je dešťová. Ale co tak sleduji, jsou na ní připojeni někteří sousedé.
Dostal jsem takový nápad, že bych pořídil domácí ČOV, instaloval ji do toho septiku a vyčištěnou vodu přepouštěl do zbývajícího prostoru septiku a tu pak použil na zalévání.
Není nějaký problém pořídit domácí ČOV, pokud je v místě dostupná veřejná kanalizace?
Děkuji
Na to, v jaké zemi žijeme, stačí pohled na Hrad. Tam je reprezentant státu... Dále bych to nerozvijel.
před 4 roky
Jelikož pracuju ve stavebnictví přes 30 let, nemám iluzi o tom v jaké zemi žijeme. Podívejte se třeba do diskuse na…
před 4 roky
Tak by jsme již byli v zemi, kde zitra již znamená včera, kdyby to fungovalo tak, že co úředník, to jiný výklad zakonu…
před 4 roky
11 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení