prasklá PZD deska

Rubriky:

Reklama
JH jiří haberle @jiri.haberle před 3 roky18.08.2020 09:44:00
prasklá PZD deska

Dobrý den,
objednal jsem si PZD desky na strop 240cm dlouhé 9cm vysoké, 29cm široké. cca 125kg hmotnost.
Problém je že při složení na místě jsem, při vykládce zjistil že jsou desky popraskané, pravděpodobně k tomu došlo při manipulaci a při trasportu. Deska sama od sebe asi nepraskne díky železu které je uvnitř. Jedná se o lehčenou desku s otvory. Desky jsem už dále nechtěl přebetonovávat ale teď si nejsem jistý jestli to nebude náhodou nutné. Na desky bude položen následně asfaltový pás a na něj do kříže EPS 14cm na výšku. Navíc ještě bude vzniklá V mezera mezi deskami vyplněna betonem a pro jistotu betonářskou ocel.
Jde mi o to zjistit jestli je to béžná věc že tyto desky popraskají nebo ne?
Nejsem si vědom nějakého neopatrného zacházení. Spíše mi to přijde že desky byl zatíženy silou na kterou nejsou určeny a to při převozu VZV, kdy byly podepřeny pouze uprostřed na paletě a kraje vlastní vahou působily na desku, nejspíše železo bude pouze na spodní straně a nikoliv nahoře a prostě to prasklo. Díky za vaše postřehy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.